Bestellen via internet. Net zo makkelijk!
Leest u a.u.b eerst de onderstaande tekst om misverstanden te voorkomen en om uw bestelling goed te laten verlopen.

U kunt kiezen of u de bestelling per post wilt ontvangen of dat u die zelf komt afhalen. Verzending van de stekken vindt plaats halverwege februari, maart en april en eind april, bij niet vriezend weer. Voor beworteling van de stekken hebben we minimaal 6 weken nodig, Dit houdt het volgende in .
Wilt u de stekken half februari ontvangen, dan moet de bestelling vóór 1 januari binnen zijn
Wilt u de stekken half maart ontvangen, dan moet de bestelling vóór 1 februari binnen zijn.
Wilt u de stekken half april ontvangen, dan moet de bestelling vóór 1 maart binnen zijn. 
Wilt u de stekken eind april ontvangen, dan moet de bestelling vóór 13 maart binnen zijn.

Als er op dat moment soorten niet leverbaar zijn, dan worden die niet op een later tijdstip nagezonden. Het teveel betaalde geld wordt terug gestort. 
In één bestelling kunt u tot 250 stekken bestellen ( meer kan er qua gewicht niet in een doos). wilt u meerdere stekken bestellen, dan zult u meerdere bestellingen moeten maken.

Potmaten Fuchsia’s: wij verzenden alleen stekken in 5,5 cm pot. Geen grotere potmaten. . 

Garantie: door onze ervaring zijn wij in staat u een product aan te bieden wat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Mocht er zich ondanks onze goede zorg toch een probleem voordoen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

U ontvangt van ons op de dag van verzending een mail. Mocht het pakket niet binnen enkele dagen aangekomen zijn, dan dient u contact met ons op te nemen. Als het pakket verzonden wordt ontvangt u het Track and Trace nummer,zodat u uw pakket kunt volgen. Wij zijn NIET aansprakelijk voor het te laat leveren van de pakketten. Schade die daardoor ontstaat is altijd op kosten van de koper.

Betalingsmogelijkheden

U kunt kiezen uit de volgende betaalmethode(n):
*iDEAL
*MasterCard
*Maestro
*Visa
*V Pay
*Zelf overschrijven binnen 7 dagen na bestellen ( Dit geldt alleen voor de buitenlandse bestellingen)

U dient vooraf te betalen voor zowel verzenden als zelf afhalen.
Wanneer u de stekken zelf wilt komen ophalen, laat ons dan even van tevoren weten op welke dag, zodat wij uw bestelling alvast klaar kunnen zetten.

De verzendkosten zijn voor de rekening van de koper.

Minimum orderbedrag is € 15,00

Annuleren: u kunt de bestelling tot 6 weken voor afleverdatum annuleren. Neem in geval van annuleren altijd even contact met ons op.